This topic can no longer be replied to because it has been locked.

1.1.5 sync troubles
Gravatar
Joined: 2013-01-03
Posts: 36
I know you're busy at Imagine-- but we're having trouble with the new version. 1.1.5 only sync'd point balances for about 60 customers and a couple seem to be out of wack:

screenshot

I've tried troubleshooting: Forcing a new syncs as well as deleting the merge variables (and data) on Mailchimp and starting from scratch with new variables and a new sync. No luck. Any ideas?

We're using the latest Sweet Tooth v1.7.7.2.
Gravatar
Joined: 2012-03-08
Posts: 2668
have you tried, just for testing purposes, using a new list?
Gravatar
Joined: 2013-01-03
Posts: 36
Just made a new list from scratch and it only synced 20 point balances and they don't match up. Customers with no points are showing that they have points.
Gravatar
Joined: 2013-01-03
Posts: 36
Anything else we should try?
Gravatar
Joined: 2012-03-08
Posts: 2668
Hi Jonathan,

We will take a look at this and let you know, probably tomorrow.

Thanks.
Gravatar
Joined: 2013-01-03
Posts: 36
Any luck?
Gravatar
Joined: 2012-03-08
Posts: 2668
Hi Jonathan,

I'm afraid not, we are short of staff because of annual leaves so we will jump on this as soon as we can, sorry for the delay.

Best.
Gravatar
Joined: 2012-03-08
Posts: 2668
how are you doing the POINTS sync?

Does this happen with NEW customers as well?
Gravatar
Joined: 2013-01-03
Posts: 36
The points sync was done with Bulk Sync -> Export

Lots of customers without points (that haven't completed a purchase since sweettooth was installed) have points assigned to them. See attached example that shows the old mergetag "point balance" with "no points" but the new integer merge tag shows 38

Example
Gravatar
Joined: 2013-01-03
Posts: 36
for the record, we're using Sweet Monkey v1.1.7 now and still have this problem.

NEWSLETTER

Subscribe to our newsletter to receive emails and useful news articles